Familiedag op het strand.

Hoe vaak komt het niet voor dat er maar een paar mensen van het gezin duiken? Hoe los je het op zodat iedereen een leuke dag heeft? Fred heeft de oplossing.

Met je gezin op het strand

We gaan met zijn allen. Het hele gezin of vriendengroep naar een mooi tropisch strandje waar je de gehele dag zult verblijven. Daar aangekomen drinken we gezamenlijk een bak koffie, thee of wat fris. Dit heeft Fred voor jullie meegenomen. De niet duikers vermaken zich op het strand, de duikers gaan met Fred mee.

De eerste duik op Curacao!

Je begint aan de eerste duik die meestal zo’n 50 tot 60 minuten duurt. Zodra je weer boven water bent voeg je je weer samen bij de club bovenwater. We kletsen wat, we spelen eventueel met de kinderen. Of we doen andere activiteiten. We lunchen gezamenlijk. Van te voren spreken we af hoe we dat verzorgen. Of Fred neemt de lunch mee en we picknicken op het strand, of we eten bij de strandtent als die aanwezig is. 

Na de lunch maak je een tweede duik en kunnen de niet duikers doen wat ze willen. Na afloop geniet je nog samen van het mooie strand en prachtige weer op Curaçao.

De dagplanning voorziet een vertrek om 08.30. We gaan ‘s-middags rond 16.00 uur weer terug naar het hotel of appartement.

De prijs van een duik op Curacao!

Kosten voor duikdag inclusief 2 duiken bedragen naff 200,00  per persoon, excl lunch. Als je maar een duik wil maken kost het naff 125,00 per persoon. De niet duikers gaan gratis mee.

Heb je interesse? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden en opties.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”