Scuba diver cursus Curaçao

Leer duiken op Curacao
met de scuba diver cursus

Kleine groepen vaak één op één
Persoonlijke aandacht

Heb je je altijd al afgevraagd hoe die magische onderwaterwereld eruit ziet? Heb je altijd al eens gewichtloos in het helder blauwe water willen zweven? Ben je gefascineerd door kleurrijke vissen, sponzen en koralen? Wil je dat allemaal zelf wel eens met eigen ogen zien? Kom dan duiken bij de leukste duikschool. Groot aanbod van duikcursussen!

Dit is je kans! Haal je duikbrevet op Curacao!

2 dagen totaal 4 duiken (2 duiken per dag)

  • 2x hele dag 08:30 – 15:30 uur
  • (in overleg andere tijden)

De prijs voor een Scuba diver cursus:

Naff 400,00 per persoon
(incl. uitrusting)

  • Minimale leeftijd 10 jaar
  • De PADI opleiding is wereldwijd het meest populaire duikprogramma. Een brevet die je leven lang geldig is. 
  • Lunch is niet inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om zelf je lunch mee te nemen of we gaan op eigen kosten naar een restaurant bij de duikplek.
PADI-Scuba-diver-Curacao

We gaan duiken op Porto MarieDirectors Bay en Cas Abao. Leer duiken op de meest prachtige plekken op Curaçao. Je staat oog in oog met de Papagaaivis of wel een Muraene.

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Scuba Diver Programma:

De Scuba Diver cursus is eigenlijk een onderdeel van de PADI Open Water cursus. De cursus is verkort tot 2 dagen en bevat ongeveer de helft aan duiktijd en duiktheorie. Het certificerings niveau is een prima oplossing voor duikers die kort op het eiland zijn. Ideaal voor een kort verblijf of als je weinig tijd hebt. Duikers die gaande weg de opleiding problemen hadden met de duiktheorie of de praktijk is dit ook ideaal. In dat geval zou je mits je aan de uitvoeringsvereisten van de Scuba Diver cursus voldoet, ook gewoon een wereldwijd erkend duikbrevet kunnen halen.

De Scuba diver 

De Scuba Diver gecertificeerde duiker mag enkel en alleen met een Padi professional duiken en niet dieper dan 12m.

Kortom een leuke en slimme zet als je niet zoveel tijd hebt of de vorderingen van je opleiding zaten tegen. Natuurlijk mag je als Scuba Diver op elk moment je cursus weer “oppakken” en gaan voor de Open Water brevettering waarbij je zelfstandig met je buddy kunt gaan duiken.

Wil je dit weer gaan oppakken? Laat het mij weten of we stippelen het plan met je uit.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”