Begeleide duiken op Curacao? Heb je bijna vakantie en zin om te duiken? Duiken in een paradijs? Fred weet de mooiste duikplekken van Curacao. Hij neemt je overal mee naar toe.

Ben je op zoek naar een grote duikschool, 6 boten, 20 duikinstructeurs met een strakke planning? Dan ben je bij Fred aan het verkeerde adres!

Ik ben van de persoonlijke aanpak. 

1 of meerdere duiken per dag.
Samen met Fred jou duikvakantie plannen? Klik hier

Keuze uit:

  • hele dag 08:30 – 15:30 uur
  • 1x halve dag (ochtend/middag deel)
  • (in overleg andere tijden)

Kosten voor 1 begeleide duik is:

€.  75,00 per persoon (incl. uitrusting)
Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

2 begeleide duiken per dag:

€.  125,00 per persoon (incl. uitrusting)
Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

*Duik je met een complete eigen duikset en heb je alleen lood en een tank nodig? De kosten zijn dan € 50,00 (per duik per persoon).

  • Min. leeftijd: 10 – 11 jaar Junior Adventure Duiker

  • Duikt je partner niet? We kunnen een strandje kiezen waar je partner zich ook op zijn gemak voelt.
  • Lunch is niet inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om zelf je lunch mee te nemen of we gaan op eigen kosten naar een restaurant op de duikplek.

Iedereen vanaf 8 jaar mag duiken mits hij/zij gezond is. Iedere duiker (cursist) moet een gezondheidsverklaring (medische verklaring) naar waarheid invullen en alle vragen moeten met nee beantwoordt kunnen worden. Belangrijk is dat op ieder streepje dan ook echt nee staan. Als je één of meerdere vragen van onderstaande verklaring met ja moet beantwoorden heb je toestemming nodig van een duikarts om te mogen duiken. Laat dan door die desbetreffende arts het bijgevoegde formulier invullen dan weten we zeker dat er gedoken mag worden.

Heb je hier specifiekere vragen over. Neem gerust contact op!

Bekijk/download:
”Voorwaarden” Geldend op diensten van Duikopcurcao.nl

Bekijk/download:
”Medische verklaring” T.b.v. deelnemen Duikopcuracao.nl

Scuba diver curacao cursus

We kunnen Duiken op Porto MarieDirectors BayCas Abao, of de tugboat. Gewoon duiken op de meest prachtige plekken op Curaçao. En je staat oog in oog met de Papagaaivis of wel een Muraene.

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Begeleide duiken Programma:

Fred is jouw buddy. Hij vindt duiken waanzinnig leuk.

Wil je alles zien? Dan is Fred de juiste duikinstructeur. Hij staat voor een persoonlijke aanpak en hij wilt dat jij het naar je zin hebt. Hij staat voor alles open en alles is bespreekbaar. Wat niet veel duikscholen hebben. 

Kies dus voor een duikvakantie met Fred!

Je belt of je stuurt mij een e-mail voor een afspraak. Ik kom je ophalen en ik breng je weer thuis.

We bepalen samen waar we naar toe gaan. Wil je een of twee duiken? Zeg maar hoe lang en waar je wilt. Geen stress. DAT is de optimale duikvakantie. Met Fred duik je niet alleen onder maar ook boven het water. Hij weet de weg in Curacao waar je moet zijn. 

Heb je duikmateriaal nodig? Geen probleem, Fred regelt het voor je! De perfecte duikschool van Curacao. 

Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursusgeld.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”