Padi Navigatie Specialty

Duiken op Curacao
Met de Navigaty Specialty cursus

Kleine groepen vaak èèn op èèn
Met Persoonlijke aandacht

Wees de duiker die iedereen wil volgen

Wees de duiker die iedereen wil volgen, omdat je weet waar je bent en waar je heen gaat. De PADI Underwater Navigator-cursus verfijnt uw observatievaardigheden en leert u uw kompas onder water nauwkeuriger te gebruiken. Als je van uitdagingen met grote beloningen houdt, volg dan deze cursus en vind het leuk om je weg te vinden.

Dag van 08:30 uur tot 17:00 uur . Drie duiken op een dag

De prijs voor een Navigatie specialty cursus:
€.  395,00 per persoon
Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

  • Min. Advanced open water afgerond hebben.

  • De padi opleidingen zijn wereldwijd het meest populaire duikprogramma`s, een brevet is je leven lang geldig

Iedereen vanaf 8 jaar mag duiken mits hij/zij gezond is. Iedere duiker (cursist) moet een gezondheidsverklaring (medische verklaring) naar waarheid invullen en alle vragen moeten met nee beantwoordt kunnen worden. Belangrijk is dat op ieder streepje dan ook echt nee staan. Als je één of meerdere vragen van onderstaande verklaring met ja moet beantwoorden heb je toestemming nodig van een duikarts om te mogen duiken. Laat dan door die desbetreffende arts het bijgevoegde formulier invullen dan weten we zeker dat er gedoken mag worden.

Heb je hier specifiekere vragen over. Neem gerust contact op!

Bekijk/download:
”Voorwaarden” Geldend op diensten van Duikopcurcao.nl

Bekijk/download:
”Medische verklaring” T.b.v. deelnemen Duikopcuracao.nl

PADI-Advance-Open-Water-Curacao

We gaan duiken op een plek waar we alle ruimte hebben. Je leert duiken op een veilige manier. En wat je moet doen als het even niet zo goed gaat.

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Padi Navigatie Specialty Cursus Programma:

Je leert de instrumenten van het vak, inclusief navigatie met behulp van natuurlijke aanwijzingen en het volgen van kompasrichtingen. Tijdens drie duiken oefen je:

  • Methoden om de afstand onder water te schatten;
  • Kompasnavigatie tijdens het maken van minimaal vijf bochten;
  • Markeren of verplaatsen van een onder water gelegen object of positie vanaf het oppervlak;
  • Onderwaterkaarten maken.


Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursusgeld.

Kies zelf je persoonlijke trainingsprogramma en breid je duikkennis en capaciteiten uit. Fred zal als jouw persoonlijke instructeur je hierbij adviseren. Ga de uitdaging aan en ervaar het verschil! Zie ik je snel in het water?

Ben jij er klaar voor? Neem gerust contact met mij op.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”