Padi diep duik Specialty

Duiken op Curacao
Met de diep duik Specialty cursus

Kleine groepen vaak èèn op èèn
Met Persoonlijke aandacht

Wees de duiker die tot het uiterste gaat

De aantrekkingskracht van de diepte. Er is iets spannends en mysterieus aan het verkennen van diepere duikplekken tijdens het duiken. Soms is het een wrak dat je naar diepten van 18 meter/60 voet lokt, en bij muurduiken kan het een gigantische waaier of spons zijn. Wat het ook is, om met vertrouwen te duiken op een diepte tot 40 meter/130 voet moet je de PADI Deep Diver Specialty-cursus volgen,

Het liefste doen wij deze cursus in vier dagen 1 duik per dag i.v.m de diepte heb je maar weinig bodemtijd en onze stikstof belletjes lopen zo hard op dat we dan minimaal (als we eventueel toch twee duiken per dag willen maken)  drie uur tussen de duiken door aan de oppervlakte moeten blijven dus LET OP!!!!

Twee mogelijk heden:

1. 1 duik per dag van 09;00 uur tot ongeveer 10;30 uur
2. 2 duiken per dag van 08;00 uur tot ongeveer 16;00 uur

De prijs voor een Diep duik Specialty cursus:
€.  450,00 per persoon

Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

  • Min. Advanced open water brevet afgerond hebben
  • Min  30 gelogde duiken kunnen tonen
  • De padi opleidingen zijn wereldwijd het meest populaire duikprogramma`s, een brevet is je leven lang geldig

Iedereen vanaf 8 jaar mag duiken mits hij/zij gezond is. Iedere duiker (cursist) moet een gezondheidsverklaring (medische verklaring) naar waarheid invullen en alle vragen moeten met nee beantwoordt kunnen worden. Belangrijk is dat op ieder streepje dan ook echt nee staan. Als je één of meerdere vragen van onderstaande verklaring met ja moet beantwoorden heb je toestemming nodig van een duikarts om te mogen duiken. Laat dan door die desbetreffende arts het bijgevoegde formulier invullen dan weten we zeker dat er gedoken mag worden.

Heb je hier specifiekere vragen over. Neem gerust contact op!

Bekijk/download:
”Voorwaarden” Geldend op diensten van Duikopcurcao.nl

Bekijk/download:
”Medische verklaring” T.b.v. deelnemen Duikopcuracao.nl

PADI-Advance-Open-Water-Curacao

We gaan duiken op een plek waar we alle ruimte hebben. Je leert duiken op een veilige manier. En wat je moet doen als het even niet zo goed gaat.

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Padi Diep Duik Specialty Programma:

Je training begint met het bespreken van de redenen voor diepduiken en hoe belangrijk het is om je persoonlijke grenzen te kennen. Tijdens vier diepe duiken met je instructeur bespreek je:

  • Gespecialiseerde diepduikuitrusting.
  • Diepe duikplanning, buddy-contactprocedures en controle over het drijfvermogen.
  • Het beheren van uw gasvoorziening, omgaan met gasnarcose en veiligheidsoverwegingen.


Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursusgeld.

Kies zelf je persoonlijke trainingsprogramma en breid je duikkennis en capaciteiten uit. Fred zal als jouw persoonlijke instructeur je hierbij adviseren. Ga de uitdaging aan en ervaar het verschil! Zie ik je snel in het water?

Ben jij er klaar voor? Neem gerust contact met mij op.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”