Duikcursus op curaçao

Padi duikbrevet curacao


Padi Duikcursussen,
Opfrisduik, Introductieduik, Padi open water, Padi advanced open water,
Padi rescue diver, padi scuba diver, Begeleide duiken 
Klanten beoordeling 5/5

Kleine groepen, Persoonlijke aandacht
Fred is je buddy, Leukste duikschool van Curaçao!

Leren duiken in het Caribisch gebied? Kom duiken bij Fred. Bij Fred leert U duiken op Curacao.
Alleen in kleine groepen van max 4 personen. Persoonlijke begeleiding, groot aanbod, geweldige duiklessen.

Fred geeft officiële padi cursussen 

Bekijk het padi brevettenschema.

De PADI Open Water cursus is een van de meest populaire duikcursussen ter wereld! Naast de veilige en de leuke opzet van dit programma geeft brevettering als Open Water duiker het voordeel dat je zelfstandig met je buddy kunt en mag gaan duiken. 

Hoe mooi zou het zijn als jij straks je duikbrevet haalt!

Als je je Open Water brevet hebt behaald houdt het avontuur niet op! De PADI Advanced Open Water cursus geeft je de kans meer ervaring op te doen en je te specialiseren in de duiken die je interessant lijken. Er staan je nog allerlei nieuwe en uitdagende duiken te wachten! 

Lets do it !

Als je je PADI Advanced Open Water hebt afgerond, zou de PADI Rescue cursus het volgende avontuur op je duiklijstje moeten zijn! Als elke duiker opgeleid zou worden tot Rescue diver, dan zou dat een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid onder en bovenwater. 

Weten wat je moet doen als het even niet zo lekker gaat !

De cursus PADI Enriched Air Diver is voor duikers de populairste PADI-specialty. Het belangrijkste voordeel bij het gebruik van verrijkte lucht tijdens je duik is dat je aan minder stikstof wordt blootgesteld. In het Enriched Air Nitrox programma leer je alle belangrijke taken om Nitrox-duiken te plannen en om Nitrox te gebruiken.

Veel voordeel tijdens het duiken!

Het Discover Scuba Diving programma is de perfecte introductie tot de onderwaterwereld. Het is speciaal ontworpen voor mensen die nog nooit echt gedoken hebben. Na wat theorie gaan we samen duiken!

Je bent al duiker, maar je hebt een tijd niet gedoken. Het is lang geleden en je voelt je niet helemaal zeker over je vaardigheden. De zee lonkt maar je onzekerheid houdt je tegen. Even de duikskills opfrissen met fred!

Fred is jouw buddy en vindt duiken waanzinnig leuk. Kies je voor een vakantie met Fred, dan staat dat voor een persoonlijke aanpak alsof je gewoon met je eigen buddy lokaal een duikje gaat maken en zo voelt het ook. 

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”