Open water cursus Curaçao

Leer duiken op Curacao
Met de open water cursus bij Fred

Kleine groepen vaak één op één
Persoonlijke aandacht

Open water cursus

De PADI Open Water cursus is een van de meest populaire duikcursussen ter wereld! Naast de veilige en de leuke opzet van dit programma geeft brevettering als Open Water duiker het voordeel dat je zelfstandig met je buddy kunt en mag gaan duiken. Tijdens deze cursus zul je, op een speelse wijze en onder begeleiding van Fred, diverse duikoefeningen uitvoeren en zal je opgeleid worden in de fundamentele duiktheorie. 

Straks heb jij je duikbrevet onder je arm! Haal hem bij de leukste duikschool van Curacao

3 dagen totaal 6 duiken (2 duiken per dag)

  • 3 hele dagen van 08:30 – 15:30 uur
  • (in overleg andere tijden)

De prijs voor een Open water cursus:

Naff 750,00 per persoon
(incl. uitrusting)

  • Minimale leeftijd 10 jaar
  • De PADI opleiding is wereldwijd het meest populaire duikprogramma, een brevet die je leven lang geldig is. 
  • Lunch is niet inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om zelf je lunch mee te nemen of we gaan op eigen kosten naar een restaurant op de duikplek.
  • Bij inschrijving betaal je vooraf naff 205,00 dat de cursus begint. Dan ontvang je studiematerialen gratis bij je thuis. Je kan dan direct beginnen aan je voorbereiding, waarmee jouw vakantieavontuur direct al begint. Hoe leuk is dat?!
PADI-Open-Water-Diver-Curacao

Fred’s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat je je cursusmaterialen al in Nederland kan ontvangen. Thuis lees je het cursusboek, bekijk je de DVD en maak je de huiswerk vragen. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland. Hier zullen direct met de praktijk beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en een zwemkleding nodig. De uitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen.

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Open water cursus Programma:

De PADI Open Water cursus bestaat uit drie onderdelen:

1. Nabespreken huiswerk en evalueren duiktheorie
2. Het duiken in beschut water 
3. Het duiken in open water

De open water cursus bij Fred

In het totaal bestaat de cursus uit 6 duiken. Afhankelijk van je vorderingen en comfort, bepaal je zelf hoe lang je er over doet. Fred geeft persoonlijk les in kleine groepjes, met een maximum van 4 cursisten. Vaak in een 1 op 1 verhouding. Hoe dan ook de aandacht is optimaal voor elke cursist. Dat is zijn sterke punten ten opzichte van de grote duikscholen waar je soms met 8 cursisten tegelijk onderwater gaat.

Duik op Curacao

Fred maakt de onderwaterwereld op een veilige en relaxte manier toegankelijk voor iedereen. Het onderwater leven is geweldig en duiken is super dus mis het niet en begin je duikavontuur vandaag!

Er bestaat ook de mogelijkheid om het cursusmaterialen op te halen in Curacao. Je zult dan wel tijdens je vakantie wat meer tijd in moeten ruimen voor de cursus. Je moet dan namelijk het cursusboek, de DVD en de huiswerk vragen tijdens je verblijf doornemen en maken.

Kortom een goed doordacht totaalpakket aan duikavonturen die je voorbereiden op je toekomstige duiken

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”