Introductieduik Curaçao

Leer duiken op Curaçao
Introductieduik op Curaçao

Kleine groepen vaak één op één
Persoonlijke aandacht!

Duiken op Curaçao

Heb je je altijd al afgevraagd hoe die magische onderwaterwereld van Curaçao eruit ziet? Heb je altijd al eens gewichtloos in het helder blauwe water willen zweven? Ben je gefascineerd door kleurrijke vissen, sponzen en koralen? Wil je dat allemaal zelf wel eens met eigen ogen zien?

Een duik op Curaçao? Dit is je kans!

1 introductieduik op Curaçao (ochtend of middag)

Keuze uit:

  • Ochtend (1 duik) van 08:30 – 12:00 uur
  • Middag (1 duik) van 13.00 – 16:00 uur
  • (in overleg andere tijden)

De prijs voor een introductieduik:

Naff 125,00 per persoon 
(incl. uitrusting)

  • Minimale leeftijd 10 jaar
  • Als jij er voor kiest gelijk na deze introductieduik je Padi open water brevet te halen dan krijg je een korting van naff 60,00 op de kosten van het open water brevet
  • Lunch is niet inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om zelf je lunch mee te nemen of we gaan op eigen kosten naar een restaurant bij de duikplek.

We gaan duiken bij de tugboat of andere prachtige plekken op Curaçao. Met deze duik kunnen we nog niet al te diep, dus daar passen we onze duikplek op aan.

Ontdek Curaçao met Fred! Jouw persoonlijke buddy!

Introductieduik Programma:

 Het Discover Scuba Diving programma is de perfecte introductie tot de onderwaterwereld. Het is speciaal ontworpen voor mensen die nog nooit echt gedoken hebben. Tijdens deze ochtend of middag kun je op een veilige en leuke manier je nieuwsgierigheid voor de onderwaterwereld bevredigen. 

Hoe zit de dag ochtend of middag eruit?
Na wat theorie zul je het onderwateravontuur ervaren door middel van wat oefeningen en een duik in ondiep water. En zeg nou zelf. Kun je jezelf een betere plaats voorstellen om te duiken dan in het kalme, blauwe en visrijke warme water van Curaçao? Mis het niet!! 

Je ontdekt de onderwaterwereld samen met Fred. Hij zal je buddy zijn en stap voor stap in een rustig tempo ga je voor het eerst ademen onderwater. Je duikt in kleine groepjes en vaak zelfs een op een. Fred regelt alles voor je, duikmateriaal, vervoer en een leuk strandje. Dit alles staat voor een onvergetelijke vakantie ervaring op Curaçao.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”