Over duik op curacao

Fred en zijn echtgenote Aad komen al sinds 1994 op het mooie eiland Curaçao.

Duik op Curacao met Fred

Hier heeft Fred kennis gemaakt met het duiken en al snel wist hij dat dit was wat hij wilde: Zijn passie voor Curaçao onderwater delen met anderen. Mensen leren hoe ze op een veilige rustige en ontspannen manier kunnen genieten van al het moois onderwater.

Unieke aanpak: jij staat centraal

Wie is Fred?

Fred is Padi duikinstructeur en begeleidt je graag in de Curaçaose onderwaterwereld. Massaproductie zoals bij grote duikscholen zal je bij Fred niet tegenkomen. De individuele aandacht voor elke gast staat centraal. De rol van Fred is simpel. Hij is je buddy die niet gehaast is of op zijn klok kijkt omdat de volgende groep al staat te wachten.

Zin gekregen om een Duik op Curacao te nemen? Neem dan contact met mij op. Of bekijk meteen het duikaanbod.

Begeleide duiken op Curacao
Je bent duiker en je wilt een paar leuke duiken maken? En je zoekt een local die de weg kent? Boek een begeleide duik bij Fred. Hij regelt alles voor je. Materiaal, vervoer en hij laat je alle mooie plekken zien en dat met veel plezier.

Introlessen op curacao
Duiken lijkt je leuk en zou je het best willen proberen? Boek een introles duiken, alleen of met zijn tweeën. Fred regel alles voor je.

Duikbrevet halen op Curaçao
Je bent enthousiast over het duiken en je wilt je Padi duikbrevet halen? Boek de Padi Open Water cursus en binnen een dag of vier heb jij je brevet op zak. Door de persoonlijke aanpak van Fred heb je bijna altijd priveles!

Familiedag op het strand
Duikt je partner? Neem je partner mee naar de duikplek! Of duik je juist zelf en je partner niet Fred heeft daarvoor de ideale oplossing!

De onderwaterwereld
Bekijk alle prachtige foto’s van de onderwaterwereld. Fred maakt regelmatig foto’s met zijn buddy’s! Wie weet sta jij onderhand ook oog in oog met deze prachtige natuur.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”