Rescue diver cursus Curaçao

Duiken op Curacao
Met de Rescue diver cursus

Kleine groepen vaak één op één
Persoonlijke aandacht

Kennis en duikervaring uitbreiden met de Rescue Diver Cursus

Je PADI Advanced Open Water afgerond? Dan zou de PADI Rescue cursus het volgende avontuur op je bucketlist moeten zijn! Als elke duiker opgeleid zou worden tot Rescue diver, dan zou dat een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid. Zowel onder als bovenwater. 

Weten wat je moet doen als het even niet zo lekker gaat!

Duur (zonder EHBO/EFR): 3 dagen 
*Indien nodig EFR cursus 1 dag extra
Lees verderop het uitleg/programma over de cursus voor meer info.

  • 3x hele dag 08:30 – 15:30 uur
  • * 1x hele dag EFR 08:30 – 15:30 uur
  • (in overleg andere tijden)

De prijs voor een Rescue diver cursus:
€.  395,00 per persoon (incl. uitrusting) (zonder EHBO/EFR)
Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

EFR/EHBO cursus  (1 dag)
€.  225,00 per persoon
Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

  • Min. Advanced open water afgerond hebben.

  • Geldig EFR/EHBO diploma of bereid zijn deze te halen.
  • De PADI opleiding is wereldwijd het meest populaire duikprogramma. Een brevet die je leven lang geldig is. 
  • Lunch is niet inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om zelf je lunch mee te nemen of we gaan op eigen kosten naar een restaurant op de duikplek.

Iedereen vanaf 8 jaar mag duiken mits hij/zij gezond is. Iedere duiker (cursist) moet een gezondheidsverklaring (medische verklaring) naar waarheid invullen en alle vragen moeten met nee beantwoordt kunnen worden. Belangrijk is dat op ieder streepje dan ook echt nee staan. Als je één of meerdere vragen van onderstaande verklaring met ja moet beantwoorden heb je toestemming nodig van een duikarts om te mogen duiken. Laat dan door die desbetreffende arts het bijgevoegde formulier invullen dan weten we zeker dat er gedoken mag worden.

Heb je hier specifiekere vragen over. Neem gerust contact op!

Bekijk/download:
”Voorwaarden” Geldend op diensten van Duikopcurcao.nl

Bekijk/download:
”Medische verklaring” T.b.v. deelnemen Duikopcuracao.nl

PADI-Scuba-Rescue-Cards-Curacao

We gaan duiken op een plek waar we alle ruimte hebben. Je leert duiken op een veilige manier. En wat je moet doen als het even niet zo goed gaat.

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Rescue diver Programma:

Om deze cursus af te kunnen ronden heb je een geldig EHBO/reanimatie brevet of een EFR diploma nodig dat niet ouder dan 2 jaar mag zijn. Mocht je geen geldig EHBO/reanimatie diploma hebben, geen zorgen! Volg dan gewoon onze EFR cursus (1 dag extra). 

De Rescue diver Cursus

De PADI Rescue Diver Cursus is een essentiële en belangrijke stap in het uitbreiden van je duikkennis en ervaring.  Kennis en ervaring die verder gaat dan pure recreatie. Je leert verder te kijken dan je eigen veiligheid. Het zal een tweede natuur van je worden om de veiligheid van andere duikers in het oog te houden. Daarnaast zul je leren hoe problemen voorkomen kunnen worden. Je zult, waar nodig, door middel van verschillende technieken hulp kunnen bieden in noodgevallen. 

De PADI Rescue cursus bestaat uit het doornemen van de duiktheorie in zelfstudie verband. Een tiental oefeningen die zowel onder als bovenwater plaatsvinden. Daarnaast zijn er een aantal scenarios waarin we diverse probleem gevallen simuleren en jij jouw rol als Rescuer gaat invullen.

Hoewel de Rescue Cursus een serieus onderwerp is, is het toch een van de meest leuke en uitdagende cursussen uit het hele PADI programma! 

Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursusgeld.

Ben jij er klaar voor? Neem gerust contact met mij op.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”