Padi invasie Lionfish Specialty cursus

Duiken op Curacao
Met de Lionfish Specialty Cursus

Kleine groepen vaak èèn op èèn
Met Persoonlijke aandacht

Wees de duiker die iedere lionfish wilt vangen

De Lionfish is een invasieve soort in het Caribisch gebied. Omdat ze hier geen natuurlijke vijanden hebben, hebben ze de kans zich snel te vermenigvuldigen, waarbij ze inheemse soorten inhalen en doden, wat een groot gevaar oplevert voor het waterleven op Curaçao. Om deze invasie onder controle te houden, is de jacht op koraalduivels alleen onder strikte regels toegestaan.

1 dag van 09:00 uur tot 15:00 uur > Twee duiken

De prijs voor een Navigatie Specialty cursus:
€.  225,00 per persoon

Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

  • Min. Advanced open water brevet afgerond hebben
  • De padi opleidingen zijn wereldwijd het meest populaire duikprogramma`s, een brevet is je leven lang geldig

Iedereen vanaf 8 jaar mag duiken mits hij/zij gezond is. Iedere duiker (cursist) moet een gezondheidsverklaring (medische verklaring) naar waarheid invullen en alle vragen moeten met nee beantwoordt kunnen worden. Belangrijk is dat op ieder streepje dan ook echt nee staan. Als je één of meerdere vragen van onderstaande verklaring met ja moet beantwoorden heb je toestemming nodig van een duikarts om te mogen duiken. Laat dan door die desbetreffende arts het bijgevoegde formulier invullen dan weten we zeker dat er gedoken mag worden.

Heb je hier specifiekere vragen over. Neem gerust contact op!

Bekijk/download:
”Voorwaarden” Geldend op diensten van Duikopcurcao.nl

Bekijk/download:
”Medische verklaring” T.b.v. deelnemen Duikopcuracao.nl

PADI-Advance-Open-Water-Curacao

We gaan duiken op een plek waar we alle ruimte hebben. Je leert duiken op een veilige manier. En wat je moet doen als het even niet zo goed gaat.

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Padi Invasie Lionfish Specialty Cursus Programma:

De Invasive Lionfish Tracker bestaat uit een kennisontwikkelingssessie, oefenen met het jachtgereedschap en twee trainingsduiken waarin daadwerkelijk op koraalduivels wordt gejaagd. Je ontvangt een PADI Lion Fish Hunter specialiteitskaart en nog belangrijker: je draagt ​​bij aan het gezond houden van onze riffen.

Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursusgeld.

Kies zelf je persoonlijke trainingsprogramma en breid je duikkennis en capaciteiten uit. Fred zal als jouw persoonlijke instructeur je hierbij adviseren. Ga de uitdaging aan en ervaar het verschil! Zie ik je snel in het water?

Neem gerust contact met mij op.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”