Padi Wrakduik Specialty cursus

Duiken op Curacao
Met de Wrakduik Specialty Cursus

Kleine groepen vaak èèn op èèn
Met Persoonlijke aandacht

Wees de duiker die ook iemand kan leiden in en om een wrak

Of ze nu speciaal zijn afgezonken als kunstmatig rif voor duikers, of verloren zijn gegaan als gevolg van een ongeval, wrakken zijn fascinerende vensters naar het verleden. Schepen, vliegtuigen en zelfs auto’s zijn fascinerend om te verkennen en wemelen meestal van het waterleven. Elke wrakduik biedt een kans op ontdekking, waardoor mogelijk een mysterie wordt ontsluierd of iets wordt bespioneerd dat anderen hebben gemist. De PADI Wreck Diver Specialty-cursus is populair omdat deze lonende avonturen biedt terwijl je verantwoorde wrakduikpraktijken in acht neemt.

2 dagen van 08:30 uur tot 17:00 uur (twee duiken op een dag)

De prijs voor een Wrakduik Specialty cursus:
€.  450,00 per persoon

Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

 

  • Min. Advanced open water brevet afgerond hebben
  • Houd hier rekening mee dat we tussen de duiken een ruime interval stop moeten maken i.v.m bodemtijd. We moeten minimaal 2 à 2,5 uur tussen de duiken door aan de oppervlakte blijven. Neem dus genoeg drinken en eten mee

  • De padi opleidingen zijn wereldwijd het meest populaire duikprogramma`s, een brevet is je leven lang geldig

 

Iedereen vanaf 8 jaar mag duiken mits hij/zij gezond is. Iedere duiker (cursist) moet een gezondheidsverklaring (medische verklaring) naar waarheid invullen en alle vragen moeten met nee beantwoordt kunnen worden. Belangrijk is dat op ieder streepje dan ook echt nee staan. Als je één of meerdere vragen van onderstaande verklaring met ja moet beantwoorden heb je toestemming nodig van een duikarts om te mogen duiken. Laat dan door die desbetreffende arts het bijgevoegde formulier invullen dan weten we zeker dat er gedoken mag worden.

Heb je hier specifiekere vragen over. Neem gerust contact op!

Bekijk/download:
”Voorwaarden” Geldend op diensten van Duikopcurcao.nl

Bekijk/download:
”Medische verklaring” T.b.v. deelnemen Duikopcuracao.nl

PADI-Advance-Open-Water-Curacao

We gaan duiken op een plek waar we alle ruimte hebben. Je leert duiken op een veilige manier. En wat je moet doen als het even niet zo goed gaat.

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Padi Wrak Duik Specialty Cursus Programma:

Er zijn veel verschillende soorten wrakken, waarvan sommige worden beschermd door wetten die hun historische en culturele betekenis bewaken. Je training begint met het doornemen van richtlijnen voor het onderzoeken en respecteren van wrakken. Tijdens vier duiken leer je:

  • Veiligheidsoverwegingen bij het navigeren en verkennen van wrakken;
  • Het in kaart brengen en in kaart brengen van een wrak;
  • Het gebruik van penetratielijnen en haspels om de verkenning te begeleiden;
  • Technieken om te voorkomen dat slib omhoog komt of het wrak en zijn bewoners verstoort.


Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursusgeld.

Kies zelf je persoonlijke trainingsprogramma en breid je duikkennis en capaciteiten uit. Fred zal als jouw persoonlijke instructeur je hierbij adviseren. Ga de uitdaging aan en ervaar het verschil! Zie ik je snel in het water?

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”