Buddy's van Fred delen hun ervaring

  positive review  Ik heb pas mijn theorie examen online gehaald bij Fred vond het wel fijn nu kunnen we in september hopelijk gelijk aan het praktijk gedeelte beginnen ik en mijn zus zijn inmiddels ook al met de advance open water cursus bezig tot nu toe zeer tevreden over Fred en wij denken dat het met het praktijk gedeelte wel goed komt ik raad iedereen aan om online examen te doen en bij Fred leert je duiken te doen

  Naomi Van Rooij Avatar Naomi Van Rooij
  18 April 2020

  positive review  Vandaag mijn theorie behaald bij Fred. Thuis leren op je eigen tempo en bij vragen staat Fred voor je klaar. Fred heeft het mogelijk gemaakt om door het Corona virus online het theorie-examen te doen zodat we alle tijd hebben voor de praktijk als we kunnen reizen maar Curaçao Het is een fijne rustige en vriendelijke man. Op naar het praktijk examen.

  Brenda van der Graaff Avatar Brenda van der Graaff
  11 April 2020

  positive review  yabadabadooooeeeee!!!! Vandaag geslaagd voor het padi open water theorie examen. Super fijn om de kennis toetsen en Quizen online te kunnen doen. Maar ook fijn om het examen online te doen. Zien uit naar het praktijk gedeelte!!!!

  Winston Tai-Apin Avatar Winston Tai-Apin
  11 April 2020

  positive review  Vandaag mijn theoretisch examen online behaald! Lekker op je eigen tempo kunnen leren in België is echt een gemak. De kennistoetsen en quizvragen zijn ook online, deze waren een grote hulp, je weet onmiddellijk het resultaat en wat je fouten zijn. Bij vragen kun je Fred altijd contacteren, een top begeleiding. Zeker een aanrader! Kijk ernaar uit om over te gaan naar het praktijkgedeelte! Grt Fatma !

  Fatma Bulucu Avatar Fatma Bulucu
  10 April 2020

  positive review  2 weken geleden heb ik bij Fred het open water brevet behaald. Zo goed als 1 op 1 begeleiding gehad. Fred heeft een rustige manier van lesgeven waarvoor hij alle tijd neemt. Daarnaast is hij een kei in het wegnemen van je angsten en zorgen. Desondanks gingen bepaalde oefeningen voor mij te snel. Dit aangegeven waarop Fred zegt: dan gaan we een tandje langzamer, zijn we lekker een uurtje langer bezig. Kortom, Fred vind het belangrijk dat je met een goed gevoel vol vertrouwen onder water bent, is voor jezelf en je veiligheid ook beter. Duiken met Fred is mij zo goed bevallen dat ik in Nederland verder ga en hopelijk volgend jaar m’n advanced ga doen... natuurlijk bij Fred! Bedankt Fred en ook Hennie, ook namens johan😃

  Sylvia Schaaphuizen Avatar Sylvia Schaaphuizen
  3 March 2020

  positive review  Afgelopen maandag hebben wij een introductieduik gedaan bij Fred (en Hennie). Het was een onwijs leuke ervaring. De flexibiliteit en toewijding van Fred kunnen we niet genoeg benadrukken. Het was daarnaast zeer prettig om met Fred te duiken. Door zijn ruime ervaring kan hij goed inschatten hoe de deelnemers (wij dus) zich voelen en hoe de progressie is. Bij Fred kregen wij 1 op 1 begeleiding wat niet te vergelijken is met de grote duikscholen op het eiland. We komen zeker bij hem terug voor onze PADI Open Water Cursus en raden iedereen aan om naar Fred te gaan, mocht je willen duiken op Curaçao. Zeer aan te raden!

  Jesse Helderman Avatar Jesse Helderman
  6 February 2020

  positive review  Fred neemt ontzettend alle tijd om je de meest ontspannen duik te geven. Alles wordt helder uitgelegd en je wordt meegenomen in een prachtige onderwater wereld waar hij alles van weet. Doordat hij alle duikplekken goed kent kan je op je eigen niveau een mooi avontuur tegemoet gaan. Zeker aan te raden!

  Kenneth Maduro Avatar Kenneth Maduro
  30 December 2019

  positive review  Hij neemt de tijd voor je en begeleid je goed onder water. Positiviteit heerst en heb een hele mooie duik gehad!

  Sandra van Bochove-Droogh Avatar Sandra van Bochove-Droogh
  18 November 2019

  positive review  vanmorgen met fred onze eerste duik gedaan . wat een grandioze ervaring ,ik begon met soort paniek aanval. Maar Fred bracht me met zijn rust terug naar waar ik heen moest . Echt een top instructeur volgend jaar gaan we zeker ons brevet halen . hartelijke groet Elske en Leo

  Elske Bloem Avatar Elske Bloem
  13 October 2019

  positive review  het is al weer een jaar geleden, maar herinner het me goed. Fred is een hele geduldige rustige en leuke vent. Hij neemt alle tijd om alles goed uit te leggen en stelt je ook als beginnende duiker gerust. Ik heb bij hem kennis gemaakt met een hele mooie nieuwe hobby. Mocht je naar Curaçao gaan en op zoek zijn naar een goede instructeur kom je zeker bij hem terecht.

  Rob Kolk Avatar Rob Kolk
  14 September 2019

  positive review  Wij hebben een introductieduik gedaan met Fred. Het is een hele goede duikleraar. Hij legt alles goed en duidelijk uit en stelt je zeer op je gemak. Daarnaast verteld Fred zeer enthousiast boeiende ervaringen. Super leuk om te horen! Ook maakt hij mooie foto's tijdens het duiken, zodat je er nog vaak aan kunt terugdenken. Het was super. Nogmaals bedankt Fred!

  Nicky Jaspers Fayer Avatar Nicky Jaspers Fayer
  30 August 2019

  positive review  Ontzettend goede duikleraar!

  Kathy Elzinga Avatar Kathy Elzinga
  22 August 2019

  positive review  Fred is een geweldige duikleraar en daarnaast ook een geweldig mens! Met z’n 4en, 2 om 2 een introductie duik gemaakt. 3 ervan hadden nog nul ervaring met duiken, maar Fred nam alle tijd voor uitleg en vragen, hierdoor hebben we prachtige dingen gezien! Hierna hadden 2 van ons de smaak te pakken en zijn we door gegaan voor onze Open Water Padi. Fred legt alles geduldig en persoonlijk uit waardoor je het snel oppikt en veel plezier beleeft. Veel geleerd en gezien met als hoogte punt de 4e duik bij het Double Reef, we hebben onze ogen uitgekeken! Wil je leren duiken? Zoek niet verder, Fred is voor iedereen de geschikte buddy! Wij hebben 3 geweldige en gezellige dagen met hem beleefd! Bedankt!

  Daan Pool Avatar Daan Pool
  17 August 2019

  positive review  We hebben de afgelopen dagen schitterende duiken gemaakt met Fred! Op veel verschillende locaties geweest, de mooiste plekken gezien en onze Padi open water gehaald! Fred kent de onderwaterwereld van Curacao op zijn duim en zijn begeleiding is top! Bedankt Fred!!

  Linda de Boer Avatar Linda de Boer
  26 June 2019

  positive review  Fred zoekt mooie locaties, apparatuur tiptop in orde, maakt mooie foto's en is gewoon heel fijn om mee te duiken, ook een aanrader als je al je brevet hebt. Ik heb genoten

  Maggie Kooman-de Vet Avatar Maggie Kooman-de Vet
  15 February 2019

  positive review  Afgelopen week 5 gids duiken gemaakt met Fred. We hebben op top locaties gedoken en zelfs een mooie wrak duik gemaakt bij de Superior. Fred is een top gids die het onderwater leven op Curacao op zijn duim kent. Als je niet graag met grote groepen wil duiken is Fred de oplossing. Het is je persoonlijke buddy op vakantie! Heerlijk. Fred en Hennie bedankt voor de fijne dagen duiken! Tot de volgende keer. 👌🏻

  Roy Domen Avatar Roy Domen
  12 February 2019

  positive review  Ga je voor het eerst duiken? Dan moet je echt een afspraak bij Fred maken !!! Hij heeft ons als gezin op zo’n spannend moment super begeleid. Een scheepswrak gezien met een prachtig onderwaterleven. Fred, super bedankt voor deze ervaring.

  Johan Heerma Avatar Johan Heerma
  31 January 2019

  positive review  Met heel veel plezier Padi open water cursus gevolgd. Fred was duidelijk, behulpzaam en heeft veel kennis. Ik heb mooie en gezellige dagen met hem gehad.

  Robert Bruintjes Avatar Robert Bruintjes
  9 December 2018

  positive review  vandaag m'n open water brevet gehaald bij fred... goede uitleg bij de theorie en geduldig alle oefeningen voordoen zodat je vertrouwd en voorbereid te water gaat. zeer profesionele uitrusting in alle maten en ook ruimte om mooie duiken te maken. kortom echt een aanrader!!

  Dennis Van Berge Henegouwen Avatar Dennis Van Berge Henegouwen
  14 October 2018

  5 star review  Vandaag padi open water behaald bij Fred. Echt SUPER, goede begeleiding, bijna 1/1. Veiligheid voorop en ook nog aandacht voor de niet duikende.(Super)mooie duik ,stekken laten ontdekken en een gezellige top kerel. ���Fred nogmaals dank voor alles en de mooie dagen ook namens Nicole.

  Arno Mulders Avatar Arno Mulders
  30 August 2018

    We hebben bij Fred 3 volle dagen geboekt, met 2 duiken per dag ...
  Na een leuke kennismaking heel rustig aan begonnen met Thugboat en Marie Pompoen!
  Hij houdt rekening... read more

  Wesley V
  7/12/2020

    Afgelopen 2 weken bij Fred 9 dagen gedoken. Relaxde instructeur die je veel kan leren. Lekker in kleine groepen gedoken. Ook heb ik mijn advanced open water brevet bij hem... read more

  60emielv
  3/21/2020

    Ik was op zoek naar een duikinstructeur waarmee ik prive kon duiken ipv met zo'n grote groep en dat is mogelijk met Fred. Afgelopen zondag heb ik met hem gedoken... read more

  Jeanne V
  3/09/2020

    2 weken geleden heb ik bij Fred het open water brevet behaald. Fijn om in Nederland al de theorie te kunnen doen.
  Zo goed als 1 op 1 begeleiding gehad.... read more

  Sylviajohan
  3/03/2020

    In oktober een introductie duik gedaan bij Fred. Daarna gekozen om meteen mijn PADI ook te halen. Ik heb heerlijk ontspannen gedoken. Alle onderdelen werden rustig begeleid en uitgelegd. We... read more

  KennethM1680
  12/30/2019

    Afgelopen week een aantal duiken met Fred gemaakt,Fred is een aardige en rustige instructeur, neemt voor alles ruim de tijd en legt het goed en duidelijk uit.
  Wil je leuk... read more

  jimc0s
  12/17/2019

    Wij hebben voorbije week een duikdag geboekt bij Fred om een 2 tal duiken te doen terwijl mijn partner ( niet duiker ) kon snorkelen.
  Voor mezelf was het... read more

  RobbyV39
  12/16/2019

    Fred is een super aardige, gezellige en ervaren instructeur! Ondanks angst om te duiken heb ik een geweldige ervaring gehad bij mijn introductieduik. Ik had het gevoel dat hij mijn... read more

  Amandavs1989
  12/01/2019

    In oktober hebben wij bij Fred het PADI open water brevet mogen behalen.
  We ontvingen de theorieboeken al in Nederland, waardoor we op Curacao vrij snel aan de slag... read more

  Verapape
  11/03/2019

    Wat zijn wij blij dat we naar Fred zijn gegaan voor onze 1e duikervaring!
  Wat een geweldige ervaring en wat een rust en duidelijkheid geeft Fred je bij de uitleg... read more

  Leo B
  10/15/2019

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”