Padi ENRICHED AIR NITROX SPECIALTY

Adem minder stikstof tijdens je duik
Langere bodemtijden

Leer meer van je duikcomputer
Haal meer uit je vakantie

De nitrox cursus

De cursus PADI Enriched Air Diver is voor duikers de populairste PADI-specialty. Het belangrijkste voordeel bij het gebruik van verrijkte lucht tijdens je duik is dat je aan minder stikstof wordt blootgesteld. Hoe hoger het percentage zuurstof in je fles, des te minder stikstof je ademt. In het Enriched Air Nitrox programma leer je alle belangrijke taken om Nitrox-duiken te plannen en om Nitrox te gebruiken. Denk hierbij aan het analyseren van je tank voordat een Nitrox-duik wordt gemaakt.

Straks heb je een aanvullend brevet in de pocket met veel voordelen!

1 dag

  • 1 hele dag van 09:00 – 16:00 uur
  • (in overleg andere tijden)

De prijs voor de cursus Enriched Air Nitrox Padi:

€.  295,00 per persoon (Dit is voor 2 duiken met nitrox en incl. uitrusting)
Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

  • Minimale leeftijd 12 jaar
  • De cursus PADI Enriched Air Diver is een specialty.
  • De PADI opleiding is wereldwijd het meest populaire duikprogramma, een brevet die je leven lang geldig is. 
  • Lunch is niet inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om zelf je lunch mee te nemen of we gaan op eigen kosten naar een restaurant op de duikplek.
  • Bij inschrijving betaal je vooraf €100,- . Dan ontvang je studiematerialen gratis bij je thuis. Je kunt dan direct beginnen aan je voorbereiding, waarmee jouw vakantieavontuur direct van start gaat. Hoe leuk is dat?!

Iedereen vanaf 8 jaar mag duiken mits hij/zij gezond is. Iedere duiker (cursist) moet een gezondheidsverklaring (medische verklaring) naar waarheid invullen en alle vragen moeten met nee beantwoordt kunnen worden. Belangrijk is dat op ieder streepje dan ook echt nee staan. Als je één of meerdere vragen van onderstaande verklaring met ja moet beantwoorden heb je toestemming nodig van een duikarts om te mogen duiken. Laat dan door die desbetreffende arts het bijgevoegde formulier invullen dan weten we zeker dat er gedoken mag worden.

Heb je hier specifiekere vragen over. Neem gerust contact op!

Bekijk/download:
”Voorwaarden” Geldend op diensten van Duikopcurcao.nl

Bekijk/download:
”Medische verklaring” T.b.v. deelnemen Duikopcuracao.nl

PADI-Scuba-Nitrox-Cards

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Enriched Air Nitrox Programma:

De PADI Enriched Air Nitrox cursus bestaat uit vier onderdelen:

* De kennismaking met Nitrox
* Nitrox, lichaam en de onderwaterwereld
* Systeem en Nitrox
* Plannen van Nitroxduiken

De Padi Nitrox cursus bij Fred

Je zult leren waarom je langere nultijden krijgt als je duikt met lucht met een hoger zuurstofpercentage en minder stikstof. Ook wordt er ingegaan op enkele aandachtspunten met betrekking tot apparatuur voor verrijkte lucht. Tijdens deze cursus ga je: Meer te weten komen over omgaan met de blootstelling aan zuurstof. Het analyseren van het zuurstofpercentage in je duikfles oefenen en je duikcomputer instellen voor duiken met verrijkte lucht.

Fred geeft persoonlijk les in kleine groepjes, met een maximum van 4 cursisten. Vaak in een 1 op 1 verhouding. Hoe dan ook de aandacht is optimaal voor elke cursist. Dat is zijn sterke punten ten opzichte van de grote duikscholen waar je soms met 8 cursisten tegelijk onderwater gaat.

Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursusgeld.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over deze cusrus? 
Neem gerust contact op.

Duik op Curacao

Fred maakt de onderwaterwereld op een veilige en relaxte manier toegankelijk voor iedereen. Het onderwater leven is geweldig en duiken is super dus mis het niet en begin je duikavontuur vandaag!

Er bestaat ook de mogelijkheid om het cursusmaterialen op te halen in Curacao. Je zult dan wel tijdens je vakantie wat meer tijd in moeten ruimen voor de cursus. Je moet dan namelijk het cursusboek en de huiswerk vragen tijdens je verblijf doornemen en maken.

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”