Advanced open water cursus Curaçao

Leer duiken op Curacao
Met de open water cursus bij Fred

Kleine groepen vaak één op één
Persoonlijke aandacht

Als je je Open Water brevet hebt behaald houdt het avontuur niet op! De PADI Advanced Open Water cursus geeft je de kans meer ervaring op te doen. Maar ook om je te specialiseren in de duiken die je interessant lijken. Er staan je nog allerlei nieuwe en uitdagende duiken te wachten! 

Ik leer je alles wat je maar wilt. Super persoonlijk. We maken samen een plan!

2 dagen, (5 duiken totaal)

  • Twee dagen van 09:00 – 14:30 uur

  • 1x halve dag (ochtend / middag / avond duik)   Let op!! Bij een avond duik vragen wij een financiële toeslag op de totaal prijs van € 325,00  van € 25,00 per persoon

  • (in overleg andere tijden)

De prijs voor de Padi Advanced open water cursus:

€.  325,00 per persoon (incl. uitrusting)
Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

  • Min. leeftijd: 10 – 11 jaar Junior Adventure Duiker

  • 12 – 14 jaar Junior Advanced Open Water Duiker 

  • De PADI opleiding is wereldwijd het meest populaire duikprogramma, een brevet die je leven lang geldig is. 
  • Lunch is niet inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om zelf je lunch mee te nemen of we gaan op eigen kosten naar een restaurant op de duikplek.
  • Bij inschrijving betaal je vooraf €100,- . Dan ontvang je studiematerialen gratis bij je thuis. Je kunt dan direct beginnen aan je voorbereiding, waarmee jouw vakantieavontuur direct van start gaat. Hoe leuk is dat?!

Iedereen vanaf 8 jaar mag duiken mits hij/zij gezond is. Iedere duiker (cursist) moet een gezondheidsverklaring (medische verklaring) naar waarheid invullen en alle vragen moeten met nee beantwoordt kunnen worden. Belangrijk is dat op ieder streepje dan ook echt nee staan. Als je één of meerdere vragen van onderstaande verklaring met ja moet beantwoorden heb je toestemming nodig van een duikarts om te mogen duiken. Laat dan door die desbetreffende arts het bijgevoegde formulier invullen dan weten we zeker dat er gedoken mag worden.

Heb je hier specifiekere vragen over. Neem gerust contact op!

Bekijk/download:
”Voorwaarden” Geldend op diensten van Duikopcurcao.nl

Bekijk/download:
”Medische verklaring” T.b.v. deelnemen Duikopcuracao.nl

PADI-Advance-Open-Water-Curacao

We gaan duiken op Porto MarieDirectors BayCas Abao, of de tugboat. Leer duiken op de meest prachtige plekken op Curaçao. En je staat oog in oog met de Papagaaivis of wel een Muraene.

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Padi Advanced open water Cursus Programma:

Denk aan: diepduiken, wrakduiken, fotografieduiken, nachtduiken, driftduiken, navigatieduiken en nog veel meer. En het leuke is dat je maar 5 duiken nodig hebt om PADI Advanced Open Water duiker te worden bij de leukste duikschool van Curacao. De diepduik en de navigatieduik zijn daarbij een vast onderdeel. De overige duiken mag je zelf kiezen en in overleg met Fred is alles mogelijk.

Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursusgeld.

Kies zelf je persoonlijke trainingsprogramma en breid je duikkennis en capaciteiten uit. Fred zal als jouw persoonlijke instructeur je hierbij adviseren. Ga de uitdaging aan en ervaar het verschil! Zie ik je snel in het water?

”Denk je aan duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”