Advanced Open water cursus / nitrox cursus

Leer duiken op Curacao
Met de open water cursus bij Fred

Kleine groepen vaak één op één
Persoonlijke aandacht

Advanced open water cursus

Nu je PADI open water Diver bent en gaat beginnen aan de vervolg cursus Advanced PADI open water Diver is het misschien wel verstandig om gelijk je PADI Enriched Air Diver cursus (NITROX) te gaan doen. Wij bieden dit in een gecombineerde cursus  aan namelijk: de Advanced/Nitrox cursus. Je maakt geen 5 duiken met je Advanced opleiding maar 6 duiken en je hebt twee brevetten te pakken in drie dagen tijd voor de prijs van €500,-.

(De Cursus Advanced PADI Openwater kost normaal €325 en de Enriched Air Nitrox €250,-.  Dus met deze combinatie profiteer je van een mooie korting van maarliefst  €75,-!)

Nitrox

Nitrox duiken is een ideale specialisatie voor mensen die langer onder water willen blijven. De specialisatie nitrox duiken is erop gericht om de duiker te leren omgaan met luchtmengsels die wezenlijk verschillen van het reguliere mengsel van stikstof en zuurstof. Vraag Fred gerust naar meer informatie over Nitrox duiken!

3 dagen (totaal 6 duiken) 2 duiken per dag waarvan de laatste twee duiken echt met nitrox gedoken gaat worden. 

  • 3 hele dagen van 09:00 – 16:00 uur
  • (in overleg andere tijden)

De prijs voor een Open water in combinatie met de nitrox cursus:

€.  500,00 per persoon (incl. uitrusting)
Bij definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 25%

  • Minimale leeftijd 12 jaar
  • De PADI opleiding is wereldwijd het meest populaire duikprogramma, een brevet die je leven lang geldig is. 
  • Lunch is niet inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om zelf je lunch mee te nemen of we gaan op eigen kosten naar een restaurant op de duikplek.
  • Bij inschrijving betaal je vooraf €100,- als aanbetaling. Vervolgens ontvang je alle studiematerialen gratis bij je thuis. Je kan dan direct beginnen aan je voorbereiding, waarmee jouw vakantieavontuur direct al begint. Hoe leuk is dat?!

Iedereen vanaf 8 jaar mag duiken mits hij/zij gezond is. Iedere duiker (cursist) moet een gezondheidsverklaring (medische verklaring) naar waarheid invullen en alle vragen moeten met nee beantwoordt kunnen worden. Belangrijk is dat op ieder streepje dan ook echt nee staan. Als je één of meerdere vragen van onderstaande verklaring met ja moet beantwoorden heb je toestemming nodig van een duikarts om te mogen duiken. Laat dan door die desbetreffende arts het bijgevoegde formulier invullen dan weten we zeker dat er gedoken mag worden.

Heb je hier specifiekere vragen over. Neem gerust contact op!

Bekijk/download:
”Voorwaarden” Geldend op diensten van Duikopcurcao.nl

Bekijk/download:
”Medische verklaring” T.b.v. deelnemen Duikopcuracao.nl

PADI-Scuba-Nitrox-Cards

Ontdek Curaçao met Fred, jouw persoonlijke buddy!

Advanced open water cursus
Programma:

De cursus bestaat uit drie onderdelen:

1. Nabespreken huiswerk
2. Evalueren duiktheorie
3. Het duiken in beschut water gecombineerd met het duiken in open water

De combi cursus bij Fred

In het totaal bestaat de cursus uit 6 duiken. Afhankelijk van je vorderingen en comfort, bepaal je zelf hoe lang je er over doet. Fred geeft persoonlijk les in kleine groepjes, met een maximum van 4 cursisten. Vaak in een 1 op 1 verhouding. Hoe dan ook de aandacht is optimaal voor elke cursist. Dat is zijn sterke punten ten opzichte van de grote duikscholen waar je soms met 8 cursisten tegelijk onderwater gaat.

Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursusgeld.

Duik op Curacao

Fred maakt de onderwaterwereld op een veilige en relaxte manier toegankelijk voor iedereen. Het onderwater leven is geweldig en duiken is super dus mis het niet en begin je duikavontuur vandaag!

Er bestaat ook de mogelijkheid om het cursusmaterialen op te halen in Curacao. Je zult dan wel tijdens je vakantie wat meer tijd in moeten ruimen voor de cursus. Je moet dan namelijk het cursusboek, de DVD en de huiswerk vragen tijdens je verblijf doornemen en maken.

Kortom een goed doordacht totaalpakket aan duikavonturen die je voorbereiden op je toekomstige duiken

”Denk je aan Duiken op Curacao, dan denk je aan duiken met Fred”