Duiken op curaçao! Het blijft mooi. Afgelopen week weer een paar prachtige momenten beleefd tijdens het duiken op verschillende duikstekken. Sinds kort post ik blogs om jullie meer op de hoogte te houden van mijn waanzinnige duikervaringen. Altijd leuk om mijn passie te delen! Tijdens mijn duikcursussen die ik hier op curaçao geef zien we onwijs veel leuke dingen. Op Facebook post ik veel foto’s van de onderwaterwereld van curaçao. Vorige week zag ik deze schildpadden tijdens een relaxte duik met Martin Cordes. Schildpadden kom je niet elke dag tegen op curaçao, het blijft een mooie ervaring. Martin heeft deze foto’s geplaatst op zijn Facebook pagina.
Ik moest deze natuurlijk in mijn blog publiceren! Hij staat ook op onze Facebookpagina.

Het duiken op curaçao gaat nooit vervelen, dus tot de volgende blog! Gr Fred ‘jouw duikinstructeur’