Prachtige duikfoto’s Curaçao

Iedere duikfan weet dat het in het Caribisch gebied echt niet beter wordt dan duiken op Curaçao. Wat een droom! Streep zeeschildpadden en scholen vissen van je bucketlist, maar geniet ook op witte stranden en de rest van het mooie eiland. Plan de perfecte duikvakantie en zet deze duikspots op Curacao maar op je lijstje.
Een van de bekendste duik- en snorkelplekken op het eiland bij een scheepswrak. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt er een sleepboot bedekt met koraal op maar 5 meter diepte.
Altijd mooi weer, de zee, de mooie palmbomen, de fantastische stranden van Curaçao.

”Prachtig duiken gemaakt de afgelopen tijd op curaçao.
Kijk en beoordeel zelf…”

Zin om te duiken? Bel me gerust, dan gaan we samen op pad!

Duiken op Curacao

Duiken op curaçao! Het blijft mooi. Afgelopen week weer een paar prachtige momenten beleefd tijdens het duiken op verschillende duikstekken. Sinds kort post ik blogs om jullie meer op de hoogte te houden van mijn waanzinnige duikervaringen. Altijd leuk om mijn passie te delen! Tijdens mijn duikcursussen die ik hier op curaçao geef zien we onwijs veel leuke dingen. Op Facebook post ik veel foto’s van de onderwaterwereld van curaçao. Vorige week zag ik deze schildpadden tijdens een relaxte duik met Martin Cordes. Schildpadden kom je niet elke dag tegen op curaçao, het blijft een mooie ervaring. Martin heeft deze foto’s geplaatst op zijn Facebook pagina.
Ik moest deze natuurlijk in mijn blog publiceren! Hij staat ook op onze Facebookpagina.

Het duiken op curaçao gaat nooit vervelen, dus tot de volgende blog! Gr Fred ‘jouw duikinstructeur’